rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud!

rengøring

God erhvervsrengøring

Hos Professionel Rengøring mener vi at alle virksomheder skal have råd til god erhversrengøring og et renere hjem. Derfor har vi skruet ned for prisen og op for kvaliteten. Vi tilbyder nemlig rengøring helt ned fra 300 kroner. Vælger du ugentlig rengøring bliver det endda endnu billigere. Selvom vi er forholdsvist billige sammenlignet med andre rengøringsfirmaer, så går vi bestemt ikke ned på kvaliteten. Få et tilbud og en pris på rengøring allerede i dag!

FÅ ET GRATIS TILBUD   

Vi er eksperter i erhvervsrengøring

Skal vi klare din erhvervsrengøring? Gør som så mange andre danske virksomheder, og vælg os til at klare din rengøring. Vi har et hold af skarpe rengøringsassistenter, som er klar på at gøre rent i dit erhverv. Vi ved hvor vigtigt, det er for arbejdsmoralen, at man har en ren arbejdsplads. Derfor ser mange det som en investering, når de bestiller erhvervsrengøring. Rengøring har en helt særlig effekt på os mennesker, og så længe det bliver gjort med de rigtige produkter, som vi naturligvis benytter os af, så er der faktisk kun gode virkninger af det. Erhvervsrengøring er ligeledes en nødvendighed, hvis i er et firma, som ofte har kundebesøg. Mennesket er kendt for at dømme ud rigtig meget ud fra første håndindtryk, og derfor er det vigtigt, at du giver dem et godt et af slagsen. Et rent kontor eller mødelokale er måden at gøre det på.

Alle kan indhente tilbud på erhvervsrengøring

Når du kontakter os, vil du blive ringet op og modtage et tilbud på erhvervsrengøring. Vi mener, at den bedste måde at få en fornuftig dialog på, er ved at snakke sammen. Her vil vi spørge mere ind til jeres erhvervslokaler. Dette korte interview giver os en mulighed for at give den rigtige pris allerede første gang. Derfor har det ingen betydning for, om du er et stort eller lille erhverv. Vi vil altid komme med en pris på erhvervsrengøring, som passer til lige netop jeres lokaler.

Hvad tager vi for erhvervsrengøring

Afhængigt af hvor detaljeret og hvor ofte vi får lov til at gøre rent hos jer, svinger priserne meget. Vi ligger os dog som udgangspunkt i et prisniveau, hvor vi nogle af de billigste på markedet. Det betyder dog ikke, at vi går på kompromis med den erhvervsrengøring, som vi udfører, tværtimod.

Har du mod på en gang rengøring i dit erhverv, så er vi meget åbne for din opgave. Så skriv eller ring til os, og lad os tage en snak om dine behov. Vi glæder os meget til at hjælpe jer med at få en renere virksomhed, som får de rene konsekvenser at mærke. Vi nævner bare nogle af tingene: Vækst, velfærd og ikke mindst tilfredse kunder samt medarbejdere. Søger du privat rengøring, bør du klikke på dette link. Vi startede med at lave erhvervsrengøring Næstved.