rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud!

Hvad siger vores kunder?

 Jeg har brugt Professionel Rengøring til fast rengøring i mit hjem. Altid et fantastisk resultat at komme hjem til.

– Birgitte, Næstved

 Jeg har kun gode ting at sige om Professionel Rengøring. Venligt personale og ikke mindst god rengøring. 5 stjerner herfra!

– Pascal, København

Privat rengøring

Hos Professionel Rengøring mener vi at alle skal have råd til god privat rengøring. Derfor har vi skruet ned for prisen og op for kvaliteten. Vi tilbyder nemlig privat rengøring til nogle af markedets bedste priser. Dette betyder dog ikke, at vi har skruet ned for kvaliteten, tværtimod. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at have et rent hjem. Ved at vælge os, får du et loyalt rengøringsfirma, der får dit hjem til at skinne. Klik på den røde knap og få et gratis & uforpligtende tilbud på privat rengøring allerede i dag!

DIN TRYGHED BETYDER ALT

Vi ved hos Professionel Rengøring, at det godt kan være grænseoverskridende at skulle åbne dørene op til sit hjem for en rengøringsassistent. Dette vil vi meget gerne imødekomme, og derfor er alle vores rengøringsassistenter naturligvis i besiddelse af en ren straffeattest. Alle assistenter gennemgår ligeledes et samtaleforløb, hvor vi sikrer os, at medarbejderne er dygtige til at gøre rent, samt at de kan bære det ansvar, at få nøglen til et andet hjem. Vi vil gøre alt for, at vores kunder føler sig trygge, når vi kommer forbi for at gøre rent, og derfor tager vi mange forholdsregler, inden vi ansætter rengøringsassistenter til privat rengøring.

Et andet vigtigt element for os er, at det er den samme assistent, der kommer ud til dig, hver gang du skal have gjort rent. Dette kan være med til at give en øget tryghed hos dig som kunde, ligesom det har nogle klare fordele. Assistenten vil nemlig også på den måde lære dit hjem bedre at kende, og vil altså kunne gøre bedre rent. Der kan selvfølgelig forekomme sygdom, hvor vi kan være nødsaget til at sende en anden kompetent assistent ud til dig.

KAN JEG FÅ PRIVAT RENGØRING PÅ ABONNEMENT?

a, faktisk har de fleste af vores kunder en abonnementsløsning, hvor vi kommer og gør rent en gang om ugen, hver 14. dag eller lignende. Der er mange fordele ved abonnementsløsning på privat rengøring, og derfor er det også en ydelse, som vi går meget højt op i. Rengøring er et vigtigt element i et hjem, og derfor kan en abonnementsløsning på privat rengøring være meget gavnlig, fordi det vil give mulighed for at få gjort rent, inden det hober sig op. Hvor ofte du ønsker privat rengøring afhænger helt af dig, og du kan få det, lige når det passer dig. Det er hos os også muligt betale for os på timebasis, hvor du selv bestemmer, hvad der skal rengøres. Ved vores abonnementsløsning ligger en fast arbejdsseddel.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ PRIVAT RENGØRING

Vil du gerne se, hvad vi kan tilbyde dig inden for privat rengøring? Så udfyld formularen i toppen af denne side. Så vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt med et tilbud til dig. Når vi udarbejder tilbud, tager vi dels udgangspunkt i, hvor mange kvadratmeter vi skal rengøre. Når du har udfyldt formularen, vil vi regne på det og derefter kontakte dig enten per mail eller telefon. Vi har hos Professionel Rengøring både privat rengøring på abonnement, ligesom det er muligt at betale for os på timebasis. Når du indhenter et tilbud hos os, er det ganske gratis og uforpligtende. Er du ikke tilfreds med tilbuddet, kan du altid kasserer det.

FORDELENE VED AT FÅ GJORT RENT

Der er mange fordele ved et rent hjem. Først og fremmest giver det et markant bedre indeklima, og det kan også give et bedre helbred. Får du hjælp til rengøring privat, så kan du også spare en masse tid. Rengøring kan tage meget tid i dagligdagen, og mange mennesker lever i dag et travlt liv, hvor der skal være plads til interesser, venner, familie og karriere. Derfor kan det være svært at finde tid til den private rengøring. Ved at få os til at hjælpe dig med den private rengøring, kan du få meget mere tid til det, som du brænder for, og hvem ønsker ikke det?

PROFESSIONELT PERSONALE

Når man betaler for privat rengøring, skal det også gøres ordentligt. Derfor oplærer vi altid alt personale grundigt, ligesom vi også ansætter ud fra erfaring. Vi ønsker at give vores kunder den fantastiske oplevelse at komme hjem til et rent hjem, og derfor tager vi vores rengøringsopgaver meget alvorligt. Vi mener, at privat rengøring skal udføres af professionelle, og derfor er vi også grundige i vores rekruttering og i vores oplæring. Samtidig gør vi meget ud af, at vores personale er glade og trives. Glade medarbejdere er lig gladere kunder. Det er vores motto.

VI BRUGER ØKOLOGISKE PRODUKTER HVOR DET ER MULIGT

Vi går op i et bedre miljø, og derfor bruger vi så vidt det er muligt økologiske produkter. Der kan dog være steder, hvor det kan være nødvendigt at tage stærkere midler i brug. Dette er typisk ved hovedrengøring og flytterengøring. Ved almindelig dagligdagsrengøring kan vi som regel klare det hele med økologiske rengøringsmidler. Vi går op i et bedre miljø, og derfor har vi taget dette valg. Som kunde hos Professionel Rengøring, skal du ikke selv stille rengøringsmidler eller udstyr til rådighed. Dette klarer vi. Har du dog ønsker om, at vi skal bruge noget særligt, så skal du som kunde stille dette til rådighed ved rengøringen.

HVORDAN KAN JEG KONTAKTE JER?

Det skal være så let som muligt at komme i kontakt med os. Du kan enten kontakte os direkte via telefon 2475 1632 eller på vores e-mail kontakt@prr.dk Du kan også udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside. Vi har kontortid mandag til fredag fra 8-16. Det er muligt at komme i kontakt med os her. Ønsker du et tilbud på privat rengøring, kan du bruge formularen i toppen af denne side og få et godt tilbud på privat rengøring. Det er også muligt at kontakte os via vores livechat, hvor du kan komme i kontakt med os inden for vores åbningstider. Udfylder du vores kontaktformular eller beder om et godt tilbud på privat rengøring, så vi vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse inden for 4 timer på hverdage. Dette vil ske enten via mail eller telefon.

PRIVAT RENGØRING GJORT SIMPELT

Hos Professionel Rengøring ønsker vi at gøre privat rengøring så simpelt som muligt. Når man er kunde hos os, skal man have den oplevelse, at det hele bare kører, og der skal ikke være knas i maskineriet. Hos os finder du god privat rengøring til en god pris, og der er ikke skåret ned på kvaliteten. Der er ikke noget, som privat rengøring der ikke kører, og derfor arbejder vi for alt i verden for at undgå dette. Dette ved både vores assistenter og administrationen.

Hvorfor vælge os?

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest

Miljøvenlige rengøringsmidler

Effektiv og grundig rengøring

rengøring

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring