rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud!

Hvilken type rengøring ønsker du?

VORES SERVICES

Hos Professionel Rengøring er vi specialister i rengøring, og vi står også klar til at hjælpe dig!

Privat rengøring

Vi er eksperter i privat rengøring og har erfaring med rengøring af en lang række forskellige huse. Vi ved helt sikkert også, hvad der skal til for at få dit hjem til at skinne.

Kontorrengøring

Et rent kontor giver gladere medarbejdere og færre sygedage. Hos Professionel Rengøring har vi stor erfaring med kontorrengøring. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Erhvervsrengøring

Det er vigtigt, at der er rent i virksomheden. Det giver nemlig en større glæde blandt medarbejderne, ligesom det giver færre sygedage. Vi står klar til at udføre erhvervsrengøring for dig.

Hvad siger vores kunder?

 Jeg har brugt Professionel Rengøring til fast rengøring i mit hjem. Altid et fantastisk resultat at komme hjem til.

– Birgitte, Næstved

 Jeg har kun gode ting at sige om Professionel Rengøring. Venligt personale og ikke mindst god rengøring. 5 stjerner herfra!

– Pascal, København

Rengøringsfirma

Hos Professionel Rengøring mener vi at alle skal have råd til bestille et rengøringsfirma. Derfor har vi skruet ned for prisen og op for kvaliteten. Vi tilbyder nemlig rengøring til nogle af markedets bedste priser. Dette betyder dog ikke, at vi har skruet ned for kvaliteten, tværtimod. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at have et rent hjem. Ved at vælge os, får du et loyalt rengøringsfirma, der får dit hjem til at skinne. Klik på den røde knap og få et gratis & uforpligtende tilbud på rengøring allerede i dag!

Professionel Rengøring dit nye rengøringsfirma

Velkommen til Professionel Rengøring. Vi er et rengøringsfirma huserende på Sjælland. Vi tilbyder både rengøring til private og til virksomheder af forskellig størrelse. Vi går højt op i at levere en god rengøring til en god pris. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til at få udført rengøring, fordi det giver så meget mere tid i hverdagen, ligesom det er uvurderligt med et rent hjem eller en ren virksomhed. Ønsker du at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring fra rengøringsfirmaet Professionel Rengøring, udfyld kontaktformularen i toppen af denne side. Læs mere om, hvem vi er nedenfor.

Rengøringsfirma til private og virksomheder

Vi har specialiseret os i at være et rengøringsfirma til både private og virksomheder. Vi udfører derfor både privat rengøring, kontorrengøring og erhvervsrengøring. Vi tilbyder også andre ydelser som for eksempel flytterengøring, sommerhusrengøring og hovedrengøring. Vi brænder for at gøre rent, og vi elsker selv, når der er rent. Denne glæde vil vi gerne bringe videre til dig. Brug vores formular og indhent et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring allerede i dag.

Økologiske rengøringsmidler hvor det er muligt

Vi er et rengøringsfirma, der går op i naturen og vil gerne bidrage til et bedre miljø. Derfor bruger vi økologiske rengøringsmidler i det omgang, det er muligt. Der kan dog forekomme situationer, hvor det kan være stærkere midler, der skal til. Når du benytter os til privat rengøring, skal du ikke selv stille rengøringsmidler og udstyr til rådighed. Som virksomhed kan det give mening, at du selv gør dette. Dette vil vi dog tage en dialog omkring inden opstarten. Har du et ønske til, at vi bruger særlige midler, så skal du selv stille dem til rådighed for os.

Hvad med priserne?

Vi mener som sagt, at det skal være muligt for alle at hyre et rengøringsfirma. Derfor har vi skruet ned for priserne og bibeholdt en høj kvalitet i rengøringen. Vi har forskellige priser, alt efter hvilken model du vælger. Ønsker du et abonnement på dagligdagsrengøring, udregnes prisen eksempelvis ud fra kvadratmeter og eventuelle tillægsydelser. Vi har her en fast tjekliste, som vi bruger ved hver rengøring. Det er også muligt at hyre os som rengøringsfirma på timebasis, hvor du selv bestemmer, hvad der skal gøres rent. Vores timepris er 295 kroner.

Er du virksomhed, udarbejder vi altid et tilbud, og mange gange er et møde også nødvendigt. Det er også rart lige at se hinanden an, inden et eventuelt samarbejde starter op. Vores priser på hovedrengøring og flytterengøring er en fast pris, der er udregnet efter antal estimerede timer. Du kan læse mere om vores priser og få det fulde overblik på vores side om priser.

Det er inkluderet i rengøringen

Der er forskel på, hvad der er inkluderet i rengøringen ved os, og det kommer helt an på, hvilken ydelse du vælger. Der er nemlig mange forskellige muligheder. Vælger du vores abonnementsløsning vil der være en fast plan for hver rengøring, som vi har lavet. Du kan også vælge at hyre os på timebasis, hvor du bestemmer, hvad vi skal lave, og hvor lang tid at bruge. Vi vil gerne være så fleksible som muligt, og hvis du har nogle spørgsmål til os eller andet, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, anbefaler vi at du udfylder formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Få et gratis og uforpligtende tilbud fra et rengøringsfirma

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring fra os, så anbefaler vi, at du udfylder formularen i toppen af denne side. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt – ofte inden for samme hverdag eller senest næste hverdag. Når du indhenter tilbud hos os, er det altid gratis, og du forpligter dig ikke til noget. Er du ikke tilfreds med det tilbud, som vi kommer med til dig, kan du altid kassere det og finde et andet rengøringsfirma. Udfyld formularen og få et tilbud allerede i dag.

Derfor skal du bruge os som rengøringsfirma

Der er mange rengøringsfirmaer derude, og det er ikke sikkert, at vi er de rette for dig. Det vil vi dog gerne være! Når du vælger os som dit nye rengøringsfirma, kan du være sikkert på at få et loyalt og troværdigt rengøringsfirma, der går op i kvalitet. Vi ønsker samtidig at være et rengøringsfirma, der leverer rengøring i top kvalitet til en god pris. Vi mener nemlig at alle skal have råd til at få den luksus det er, at få gjort rent. Derfor har vi skruet ned for priserne og op for kvaliteten.

Vi går højt op i kvaliteten som rengøringsfirma, og derfor går vi også grundigt op i at oplære vores personale, så de kan få den rette oplæring, så du kan få den bedst mulige rengøring til en fantastisk pris. Vi går ligeledes også op i din tryghed, og derfor baggrundstjekker vi altid vores personale og kræver en ren straffeattest. Vi ved godt, at det kan være utrygt at åbne sit hjem for en rengøringsassistent, men det skal det ikke være, når du bruger Professionel Rengøring.

Fordele ved at hyre et rengøringsfirma

Der er mange fordele ved at hyre et kompetent rengøringsfirma til at klare rengøringen. Først og fremmest kan der være en masse tid at spare, fordi rengøring er noget, der kan tage meget tid. Mange lever i dag i en meget travl hverdag, hvor der skal være tid til familien, karrieren, venner og så videre. Derfor kan det at hyre et godt rengøringsfirma frigive en masse tid. Der er også andre fordele. Det er altid rart at komme hjem til et rent hjem eller et rent firma, og det er rart ikke at skulle gøre noget selv.

Mange har før i tiden været af den overbevisning, at det har været dyrt at hyre et godt rengøringsfirma, men dette vil vi gerne gøre op med. Derfor har vi skruet ned for prisen og bibeholdt den høje kvalitet.

Hvorfor vælge os?

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest

Miljøvenlige rengøringsmidler

Effektiv og grundig rengøring

rengøring

Få et uforpligtende tilbud på rengøring