rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud!

Hvilken type rengøring ønsker du?

VORES SERVICES

Hos Professionel Rengøring er vi specialister i rengøringshjælp, og vi står også klar til at hjælpe dig!

Privat rengøring

Vi er eksperter i privat rengøring og har erfaring med rengøring af en lang række forskellige huse. Vi ved helt sikkert også, hvad der skal til for at få dit hjem til at skinne.

Kontorrengøring

Et rent kontor giver gladere medarbejdere og færre sygedage. Hos Professionel Rengøring har vi stor erfaring med kontorrengøring. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Erhvervsrengøring

Det er vigtigt, at der er rent i virksomheden. Det giver nemlig en større glæde blandt medarbejderne, ligesom det giver færre sygedage. Vi står klar til at udføre erhvervsrengøring for dig.

Hvad siger vores kunder?

 Jeg har brugt Professionel Rengøring til fast rengøring i mit hjem. Altid et fantastisk resultat at komme hjem til.

– Birgitte, Næstved

 Jeg har kun gode ting at sige om Professionel Rengøring. Venligt personale og ikke mindst god rengøring. 5 stjerner herfra!

– Pascal, København

Rengøringshjælp

Hos Professionel Rengøring mener vi at alle skal have råd til god rengøringshjælp. Derfor har vi skruet ned for prisen og op for kvaliteten. Vi tilbyder nemlig rengøringshjælp til nogle af markedets bedste priser. Dette betyder dog ikke, at vi har skruet ned for kvaliteten, tværtimod. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at have et rent hjem. Ved at vælge os, får du et loyalt rengøringsfirma, der får dit hjem til at skinne. Klik på den røde knap og få et gratis & uforpligtende tilbud på rengøringshjælp allerede i dag!

GOD RENGØRINGSHJÆLP TIL EN GOD PRIS

Velkommen til Professionel Rengøring. Her tilbyder vi god rengøringshjælp til en god pris. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til den luksus, som det er at få god rengøringshjælp. Derfor har vi sænket priserne, så det er noget alle kan betale. Når du vælger os som partner inden for rengøringshjælp, kan du forvente en troværdig og loyal partner. Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til at finde en god partner inden for rengøringshjælp. Vil du gerne vide, hvad vi kan gøre for dig? Så indhent et gratis og uforpligtende tilbud via vores kontaktformular ovenfor. Vi vil her vende tilbage til dig hurtigst muligt.

VI VIL GÅ DET EKSTRA SKRIDT FOR DIG

Hos Professionel Rengøring elsker vi glade kunder, og vi vil også gå det ekstra skridt for, at du bliver en tilfreds kunde ved os. Det skal være trygt og sikkert at få rengøringshjælp af os, og derfor har alle vores rengøringsassistenter naturligvis en ren straffeattest. Vi går desuden op i at levere rengøringshjælp i den højeste kvalitet, og derfor giver vi altid nye medarbejdere en grundig oplæring. Erfaring betyder meget for os, og vi vil levere Danmarks bedste rengøring. Vi går samtidig op i glade medarbejdere. Glade medarbejdere der trives er nemlig lig bedre rengøring for dig. Hvis du har nogle spørgsmål til os, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Dette kan ske enten via e-mail eller via telefon. Ønsker du et tilbud, anbefaler vi at du udfylder vores tilbudsformular. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OMKRING RENGØRINGSHJÆLP

Nedenfor finder du nogle af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med rengøringshjælp.

Kan jeg købe rengøringshjælp på abonnement?

Ja, det er muligt at købe rengøringshjælp på abonnement hos os. Dette kalder vi for dagligdagsrengøring. Her har vi på forhånd lavet en arbejdsliste, og der vil være en fast pris. Det er også muligt at hyre os på timebasis, hvis du gerne vil have os til at lave noget specifikt.

Skal jeg selv stille rengøringsmidler til rådighed?

Nej, som udgangspunkt skal du ikke. Vi medbringer altid de nødvendige ressourcer og det nødvendige udstyr. Vi bruger i så stor udstrækning det er muligt økologiske rengøringsmidler. Der kan dog være tilfælde, hvor det kan være nødvendigt med stærkere midler. Har du et ønske om, at vi bruger nogle særlige rengøringsmidler, skal du selv stille dem til rådighed.

Skal jeg betale for transport?

Transporten er inkluderet i prisen for rengøring, og du skal derfor ikke tænke på det. Er der betalt parkering på din adresse, vil der komme et tillæg på prisen for rengøringshjælpen. Dette vil være den pris, som parkeringen koster.

Hvad med forsikring?

Skulle uheldet mod forventning være ude og noget går i stykker under en rengøring, så er vi naturligvis forsikrede. Du kan læse nærmere om vores procedure vedrørende forsikring under betingelser.

Hvad hvis jeg har husdyr?

Hvis du har husdyr, er det ingen hindring at få gjort rent. Der vil ofte være en smule mere beskidt i et hjem med husdyr, og derfor tager vi et tillæg på 50 kroner for husdyr. Du kan læse mere om vores forskellige tillæg på siden priser.

RENGØRINGSHJÆLP FOR PRIVATE OG VIRKSOMHEDER

Hos Professionel Rengøring tilbyder vi både rengøringshjælp til private og til virksomheder. Vi elsker at gøre rent, og vi brænder for at få dit hjem eller din virksomhed til at skinne. Når du skal indhente et tilbud fra os, kan du vælge, hvilken type rengøringshjælp du gerne vil have et tilbud på. Vi tilbyder blandt andet erhvervsrengøring, kontorrengøring og privat rengøring. Vi ser frem til at høre fra dig og finde en løsning, der passer til dine behov.

FORDELE VED RENGØRINGSHJÆLP

Der er mange fordele ved at få rengøringshjælp. En af de helt store fordele er, at du sparer en masse tid i hverdagen. Rengøring i både hjemmet og i virksomheden er noget, der kan tage meget lang tid, og derfor er det en stor luksus at få hjælp til dette. Her kan du virkelig få tid til noget af alt det, du hellere vil bruge din tid på. Mange af os lever i dag en meget travl hverdag, hvor der ikke altid er meget tid til at få gjort rent. Dette vil vi gerne hjælpe med, og derfor går vi ind for en rengøring, der bare kører på skinner, og hvor du blot skal tænke på at nyde din ekstra tid. Mange har været af den opfattelse, at det er dyrt at få rengøringshjælp. Dette vil vi dog gerne gøre op med, og derfor har vi skruet ned for priserne og op for kvaliteten. Vi mener nemlig at alle skal have råd til god rengøringshjælp. Indhent et tilbud allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig!

KAN JEG KØBE ET GAVEKORT TIL RENGØRINGSHJÆLP?

Et gavekort til rengøringshjælp er en helt fantastisk gave, og derfor er det selvfølgelig også muligt at købe et gavekort her hos rengøringshjælp. Vi gør meget ud af dette omkring højtider. Ønsker du at købe et gavekort, så hiv fat i os enten på e-mail eller på telefon, så finder vi en god løsning til dig. Vi har selvfølgelig også mulighed for at lave en flot indpakning, hvis du ønsker at få gavekortet afsendt. Et gavekort til rengøringshjælp er den perfekte gave til personen, der har alt eller mangler tid i sin hverdag.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Det skal være nemt at komme i kontakt med os. Du kan enten komme i kontakt med os via vores e-mail adresse kontakt@professionelrengoering.dk eller via vores telefon 2475 1632. Vil du gerne indhente et tilbud på rengøringshjælp, så anbefaler vi at du udfylder formularen. Så vil vi vende tilbage med et tilbud til dig enten samme hverdag eller hverdagen efter. Har du et hurtigt spørgsmål, kan du altid bruge vores livechat eller bruge vores kontaktside. Her sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål. Vi har kontortid alle hverdage fra 8:00 – 16:00. Det er også i dette tidsrum, vi besvarer henvendelser. Se mere om os og vores rengøring her. Vi er det bedste rengøringsfirma til din opgave!

PRIVAT RENGØRING GJORT SIMPELT

Hos Professionel Rengøring ønsker vi at gøre privat rengøring så simpelt som muligt. Når man er kunde hos os, skal man have den oplevelse, at det hele bare kører, og der skal ikke være knas i maskineriet. Hos os finder du god privat rengøring til en god pris, og der er ikke skåret ned på kvaliteten. Der er ikke noget, som privat rengøring der ikke kører, og derfor arbejder vi for alt i verden for at undgå dette. Dette ved både vores assistenter og administrationen. Vi kan også henvise dig til Kontorrengøring og Privat Rengøring København.

Hvorfor vælge os?

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest

Miljøvenlige rengøringsmidler

Effektiv og grundig rengøring

rengøring

Få et uforpligtende tilbud på rengøringshjælp