Rengøringsjob

Rengøringsjob

Vi søger P.t. kompetente og engagerede medarbejdere. Vedhæft CV samt ansøgning til Kontakt@prr.dk!

Vi holder løbende samtaler med folk, som vi synes kunne være relevante.

Er du på jagt efter at blive underleverandør af rengøring for Professionel Rengøring? Udfyld venligst vores ansøgningsskema her.

De bedste hilsner
Professionel rengøring

Find det bedste rengøringsjob

Hos professionel Rengøring leder vi lige nu efter rengøringsassistenter. Er det dig? Så hører vi meget gerne fra dig. Vi er et rengøringsfirma, som vækster dag for dag, og derfor leder vi lige nu efter dig, som er klar på en spændende hverdag hos en masse kunder. Der vil være forskellige kunder så vel som faste kunder. Derfor er der også mulighed for, at du kan få kunder i dit lokalområde. Derfor er det lige meget, hvor du kommer fra i Danmark, så længe at du er en dygtig rengøringsassistent, så har vi et job til dig.

Rengøringsjob er meget eftertragtet, og derfor skal du være opmærksom på, at vi får en masse henvendelser. Det betyder også, at vi desværre kun kan vende tilbage til dem, som vi synes virker interessante. Vi håber nu stadig på at høre fra dig, og hvis du mener, at vi virker interessante for dig, så ser vi frem til en spændende dialog og forhåbentligt et godt samarbejde, hvor du vil få lige nøjagtigt det rengøringsjob, som du ønsker.

Rengøringsjob for alle

Hos Rengøringsjob.dk kan du finde rengøringsjob for alle. Det kræver derfor ikke, at du har noget erfaring, så længe at vi kan se potentiale i dig. Vi vil lære dig op, så du er klar til de udfordringer, som du måtte møde. Ikke desto mindre er det vigtigt for os at sige, at det er en fordel, hvis du har erfaring inde for rengøring. Det giver jo god mening, at vi helst vil have folk, som allerede har erfaring inde for rengøring. Det er en branche, hvor erfaring betyder rigtig meget, og det er også en branche hvor kunderne stiller meget høje krav til den rengøring, som bliver ydet. Derfor kan du regne med, at vi kommer til at kræve, at du gør dit rengøringsjob ordentligt.

rengøringsjobBliv oplært

Nu hvor vi lige har sagt, at det er en branche, hvor der stilles store krav fra kundernes side, er det også vigtigt for os, at du kan føle dig sikker på, at du bliver oplært på en ordentlig måde. Derudover vil man ofte køre sammen to og to, da vi har erfaring med, at hold fungerer langt bedre, end det gør hvis man kun er en. Derfor er oplæring og pardannelse en vigtig del for os, når vi får nye medarbejdere ind igennem Rengøringsjob.dk.

Kunne du tænke dig at arbejde og blive lært op af os? Så kontakt os via vores ovenstående kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!

Man får god løn, når man har et rengøringsjob

Det siger næsten sig selv, at man tjener gode penge, når man har et rengøringsjob. Faktisk er det ofte sådan, at man tjener rigtig godt, hvis man har mange timer. Typisk vil vi kunne tilbyde dig 37 timer om ugen, hvilket vil svare til en slutløn på omkring 25.000 kroner. Det synes vi selv er ret godt, når man tænker over, at i i langt de fleste tilfælde vil få en bil, som i kan køre rundt i.

Et rengøringsjob giver således god løn, når man tænker over, at det ikke kræver nogen længere varig uddannelse, som normalt er det, som virkelig gør, at man får god løn.

Hvis vi mener, at du gør et godt stykke arbejde, vil der iøvrigt være mulighed for, at du kan få lønforhøjelse. Vi går meget op i at give vores medarbejdere den løn, som de fortjener. Vi tager de eventuelle lønforhøjelser, når vi har medarbejder samtaler. Lyder det som noget? Så søg et rengøringsjob!

Mulighed for fuldtid og deltid

Der er mulighed for både fuldtid og deltid, når du søger dit rengøringsjob hos os. Vi vil gerne give alle muligheden for at søge hos os, da vi bare gerne vil have de bedste medarbejdere. Derfor tager vi også hellere to deltids ind, hvis de er dygtige og har en god attitude frem for en, som vi ikke mener passer ind i vores firma. Det er nemlig også vigtigt at sige, at din attitude overfor os, har rigtigt meget at sige, da vi næsten kan regne ud, at den vil fortsætte over for vores kunder. Vores kunder betyder alt, og det bør de også gøre for dig, da det er dem, som giver dig muligheden for at få et rengøringsjob hos os.