rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud!

Hvilken type rengøring ønsker du?

Professionel sommerhus rengøring

Vil du gerne nyde tiden i dit sommerhus og ikke bruge tiden på sommerhus rengøring? Måske er du et selskab, der skal have rengjort en række sommerhuse? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Professionel Rengøring udfører vi nemlig effektiv og grundig rengøring i sommerhuse. Når du vælger os, kan du være sikker på at få et rengøringsfirma, hvor tingene er i orden, og hvor der bliver leveret en god sommerhus rengøring til en rigtig god pris. Vil du gerne høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig? Så udfyld formularen og lad os komme med et gratis og uforpligtende tilbud på sommerhusrengøring.

Fordelene ved sommerhus rengøring

sommerhus rengøringDer er mange fordele ved sommerhus rengøring. Er du privat og vil have rengjort sommerhuset, så kan du spare en masse tid og nyde den tid, du er i dit sommerhus uden at skulle gøre rent. Det er rart at ankomme til et rent og nydeligt sommerhus, i stedet for at man skal starte med at gøre rent. Der er mange dygtige firmaer derude, der udfører sommerhus rengøring, og det gør vi også. Du skal vælge os, fordi vi går op i at levere en høj kvalitet. For eksempel bliver alle vores medarbejdere grundigt oplært i at gøre rent – blandt andet i sommerhuse. Det er altså din sikkerhed for, at vi leverer en god rengøring.

Vi medbringer rengøringsmidler og udstyr

Når du er kunde hos Professionel Rengøring, skal du ikke selv stille udstyr til rådighed. Alt dette klarer vi. Vi bruger i det omfang, det er muligt ,økologiske rengøringsmidler og udstyr. Ønsker du dog, at vi skal bruge nogle særlige rengøringsmidler bedes du selv stille dem til rådighed.

Har du spørgsmål i forbindelse med sommerhus rengøring, eller vil du gerne høre, hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os gerne gennem vores livechat, telefon eller e-mail. Ønsker du et tilbud så udfyld formularen, så vender vi tilbage med et ganske gratis og uforpligtende tilbud.