rengøring - mobile
Rengøring - pc

FÅ ET TILBUD 

Hvilken type rengøring ønsker du?

VORES SERVICES

Hos Professionel Rengøring er vi specialister i rengøring, og vi står også klar til at hjælpe dig!

Privat rengøring

Vi er eksperter i privat rengøring og har erfaring med rengøring af en lang række forskellige huse. Vi ved helt sikkert også, hvad der skal til for at få dit hjem til at skinne.

Kontorrengøring

Et rent kontor giver gladere medarbejdere og færre sygedage. Hos Professionel Rengøring har vi stor erfaring med kontorrengøring. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig.

Erhvervsrengøring

Det er vigtigt, at der er rent i virksomheden. Det giver nemlig en større glæde blandt medarbejderne, ligesom det giver færre sygedage. Vi står klar til at udføre erhvervsrengøring for dig.

Hvad siger vores kunder?

 Jeg har brugt Professionel Rengøring til fast rengøring i mit hjem. Altid et fantastisk resultat at komme hjem til.

– Birgitte, Næstved

 Jeg har kun gode ting at sige om Professionel Rengøring. Venligt personale og ikke mindst god rengøring. 5 stjerner herfra!

– Pascal, København

Rengøring

Hos Professionel Rengøring mener vi at alle skal have råd til god rengøring. Derfor har vi skruet ned for prisen og op for kvaliteten. Vi tilbyder nemlig rengøring til nogle af markedets bedste priser. Dette betyder dog ikke, at vi har skruet ned for kvaliteten, tværtimod. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder at have et rent hjem. Ved at vælge os, får du et loyalt rengøringsfirma, der får dit hjem til at skinne. Klik på den røde knap og få et gratis & uforpligtende tilbud på rengøring allerede i dag!

Velkommen til Professionel Rengøring

Professionel Rengøring er et rengøringsfirma, der udfører rengøring på Sjælland. Når du vælger os til at få gjort rent, hvad enten det er privat eller i en virksomhed, kan du være sikker på et effektivt stykke arbejde, og ikke mindst et glimrende resultat. Vi er af den overbevisning, at alle skal have råd til at kunne få gjort rent, fordi det ganske enkelt giver så meget værdi. Der er for det første meget tid at spare, og så kan det give et bedre helbred og mindre sygdom at have rene omgivelser. Vi vil gerne give alle den fantastiske følelse, det er at få gjort rent, så du kan få mere tid til alt det, der betyder noget for dig.

Sådan får du et tilbud

Ønsker du et tilbud på rengøring, så kan du let og hurtigt få et gratis og uforpligtende tilbud fra os ved at udfylde kontaktformularen i toppen af denne side. Der er her nogle informationer, der er relevante for os at kende, så vi kan komme med det bedst mulige tilbud. Vi vil hurtigst muligt efter vende tilbage til dig med et godt tilbud på rengøring. Når du indhenter et tilbud gennem os, så er det fuldstændig gratis og uforpligtende, og er du ikke tilfreds med det, vi kan præstere, så kan du altid kassere tilbuddet.

Information omkring rengøringen

Hos Professionel Rengøring elsker vi at gøre rent. Nedenfor kan du finde svar på nogle af de mest spillede spørgsmål.

Hvad hvis jeg har husdyr?
Det er ingen forhindring at få gjort rent, selvom du har husdyr. Oftest er der dog en anelse mere beskidt, hvis du har husdyr. Derfor kræver vi et tillæg på 50 kroner, hvis du har hund og kat. Dette er et samlet tillæg, og du kan for eksempel godt have 2 katte og stadig kun betale 50 kroner.

Skal jeg selv stille rengøringsmidler til rådighed?
Du skal ikke stille rengøringsmidler til rådighed for os. Vi medbringer alt det nødvendige materiale og udstyr, så du ikke skal tænke på noget. Vi bruger i så stor udstrækning, som det er muligt, økologiske rengøringsmidler. Nogle gange kan det dog være nødvendigt med stærkere midler. Dette gælder særligt ved hovedrengøring og flytterengøring. Ønsker du, at vi skal bruge særlige midler, skal du som kunde selv stille disse til rådighed. Du bør i tilfælde af dette stille midlerne frem til rengøringen.

Kan jeg få rengøring på abonnement?
Ja, det kan du sagtens. Faktisk er rengøring på abonnement en af vores mest populære services. Vi har her en fast pris og en fast tjekliste. Prisen er beregnet ud fra antal kvadratmeter, der skal rengøres. Dette er den perfekte løsning til dig, der gerne vil have klaret dagligdagsrengøring. Du kan selv vælge, hvor ofte vi skal komme. Skal vi dog komme hver 3. uge eller derover, kommer der et tillæg på 100 kroner oven i prisen.

Din tryghed er alfa omega

Vi ved godt hos Professionel Rengøring, at det kan være grænseoverskridende at skulle åbne dørene til sit hjem for en rengøringsassistent. Derfor er dette også et område, som vi tager meget seriøst. Vi sikrer os altid, at vores assistenter har en ren straffeattest, ligesom vi laver et baggrundstjek. Det skal trygt og sikkert at få gjort rent, og det ønsker vi også, at det skal være ved os. Det vil ligeledes altid være den samme, der kommer ud til dig, så du har et kendskab til personen og ved, hvem der kommer. Det har også den fordel, at der vil blive gjort bedre rent, fordi personen kender de forskellige områder i dit hjem bedre. Sygdom og så videre kan naturligvis forekomme, og her kan vi være nødsaget til at sende en anden kompetent rengøringsassistent i stedet.

Vi går højt op i at kunne levere en god rengøring til en fantastisk pris, og derfor oplærer vi altid vores personale grundigt, så de kan levere den rengøring, som du fortjener. Vi går ligeledes op i glade medarbejdere. Vi brænder for at være en god arbejdsplads med et godt humør og et godt sammenhold. Vi er nemlig af den overbevisning, at dette fører til bedre resultater for dig. Skulle du derfor have ros eller ris til en medarbejder tager vi med glæde i mod dette. Så vil vi give det videre til den rette medarbejdere.

Når du indhenter et tilbud på rengøring

Når du bruger vores formular og indhenter et tilbud på rengøring, så vil vi behandle din henvendelse og kort tid efter ringe tilbage eller sende dig en mail. Det kan i visse tilfælde være nødvendigt med flere oplysninger. Vi vil her kontakte dig og i samme omgang levere tilbuddet, når vi har fået de nødvendige oplysninger. Typisk vender vi tilbage samme hverdag – aller senest hverdagen efter. Det er helt og aldeles gratis og uforpligtende at indhente tilbud gennem hos os, og er du ikke tilfreds, kan du altid smide det ud. Det tager ikke lang tid at udfylde formularen i toppen. Det har aldrig været lettere at indhente tilbud på fra et rengøringsfirma!

Gør i rent hos virksomheder?

Ja, hos Professionel Rengøring hjælper vi også virksomheder med rengøring. Vi udfører blandt andet kontorrengøring og erhvervsrengøring for virksomheder, og vi står også klar til at udføre dette for din virksomhed. Ingen opgaver er som udgangspunkt for små eller for store. Kontakt os allerede i dag og få en tilbud på, hvad vi kan gøre for dig. I forbindelse med rengøringshjælp for virksomheder, kan det i de fleste tilfælde være nødvendigt med et møde, og det kan derfor være, at vi tilbyder et møde ude i din virksomhed, så vi kan få set på omgivelserne med videre.

Kan i klare rengøring hos private?

Vi kan naturligvis også klare rengøringen hos private. En af vores stærke forcer er faktisk privat rengøring, da vi har et rigtig godt team, som planlægger vores ruter. Dette gør det meget økonomisk for os at køre rent samtidig med at vi tænker på miljøet. Vi mener, at det er virkelig vigtigt for et rengøringsfirma, at man er i et med miljøet, og det må man sige, at vi har gjort vores for. Det giver en god og grøn rengøring for vores kunder.

Rengøring efter dine behov

Vi går naturligvis alt hvad vi kan for, at du kan få lige nøjagtigt den rengøring, som du ønsker. Vi er til rådighed i store dele af Danmark, og derfor kan man sige, at du kan få rengøring efter dine behov på den facon. Ikke desto mindre tager vi også hver af vores henvendelser meget seriøst, og vi kommer med et skræddersyet tilbud til dig. Rengøring efter dine behov er vores største prioritet, og derfor kan du også få gjort rent på den måde, som du ønsker.

Hvordan kontakter jeg jer?

Det skal være nemt at komme i kontakt med os. Du kan komme i kontakt med med os enten via vores e-mail kontakt@prr.dk. Hvis du ønsker at indhente et tilbud på rengøring, anbefaler vi, at du udfylder formularen i toppen af denne side, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan altid forvente at få svar enten samme hverdag eller senest hverdagen efter, når du kontakter os. Har du et hurtigt spørgsmål, som du ønsker svar på, så kan du bruge vores livechat, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan også komme i kontakt med os gennem vores kontaktside, hvor du finder en kontaktformular. Vi har kontortid alle hverdage mellem 8 og 16. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge os?

Alle vores medarbejdere har ren straffeattest

Miljøvenlige rengøringsmidler

Effektiv og grundig rengøring

rengøring

Få et uforpligtende tilbud på rengøring